به گزارش گروه صنعتی امیر کبیر ، خانم نیره پیروزبخت در حاشیه نشست کمیته فنی فولاد سازمان جهانی استاندارد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبر گزاری صدا و سیما با بیان اینکه برخورداری از این استاندارد کیفی عاملی مهم برای افزایش ظرفیت های صادراتی فولاد است افزود: با توجه به ظرفیت های فولادسازی و وجود 6 مولفه زنجیره فولاد از سنگ آهن تا تولید فولاد و محصولات فولادی در کشور، ، کمیته فنی فولاد سازمان جهانی استاندارد از کمیته های مهم برای ما به حساب می آید.
وی اضافه کرد: زمانی که کشورهای در حال توسعه می خواهند به سمت بهینه کردن کیفیت فولاد تولید حرکت کنند مجبورند در ترکیب شیمیایی تغییراتی انجام دهند که این تغییرات، گران قیمت و روی قیمت تمام شده فولاد اثرگذار است.
پیروزبخت با بیان اینکه تصمیم گیری هایی که در کمیته فنی فولاد سازمان جهانی استاندارد انجام می شود برای فولادسازی ما بسیار مهم است گفت: چند طرح را برای ترکیبات شیمیایی فولاد که در آن کشورهای ایران، سوئد، ژاپن، چین و فرانسه حضور دارند پیشنهاد کردیم که پس از بررسی های لازم برای تدوین ان اقدام خواهیم کرد.
وی افزود: کمیته فنی فولاد سازمان جهانی استاندارد یا همان tc17 شامل 13 کمیته فرعی است که از این تعداد در 11 کمیته فرعی عضو فعال و در 2 کمیته فرعی نیز عضو ناظر هستیم.
رئیس سازمان استاندارد گفت: ما منتظر وقوع عیب و ایراد برای تدویت و تغییر استانداردها نمی مانیم بلکه برای پیشرفت فناوری تولید، استاندارد ها را بهینه می کنیم از این رو پیشنهادهایی که می دهیم نشان از اهمیت فناوری های نوین در کشور است.
پیروزبخت درباره پویش خرید کالای ایرانی استاندارد افزود: زمانی که پویش "کالای ایرانی بخریم" راه افتاد ما پویش "خرید کالای استاندارد ایرانی " را راه انداختیم تا مردم کالای داخلی را که خریداری می کنند حتما دارای استاندارد باشد.
وی اضافه کرد: ما هزار قلم کالای شامل استاندارد اجباری داریم که باید علامت استاندارد داشته باشد برخی اقلام هم ندارد که کاملا مشخص است زیرا ما بازار را کنترل می کنیم از این رو مردم وقتی برای خرید به ویژه خرید مواد غذایی اقدام می کنند به علامت استاندارد توجه کنند.
خبر گزاری صدا و سیما
دیدگاه کاربران